Понеділок, 25 березня 2024 12:54

Volvo представила 50-тонний екскаватор для зносу будівель

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 50-тонний гусеничний екскаватор Volvo EC500 з прямою стрілою базується на стандартній моделі EC500, але оснащений прямою стрілою довжиною 7,8 м.

Пряма стріла EC500 має важчу противагу на 2,5 тонн для додаткової стабільності. Для зручності під час переміщення з місця на місце противагу можна легко зняти за допомогою гідравліки.

Екскаватор оснащений функціями для важких умов експлуатації, щоб витримати сильні навантаження.

Він обладнаний посилений захистом циліндра стріли/ковша, повним захисним кожухом гусениці, міцним основним кожухом, а також потужною конструкцією захисту від бокового удару.

Оновлена ​​кабіна включає систему захисту від перекидання та встановлені на рамі захисні пристрої від падіння предметів. Дах та передні вікна мають цілісне ударостійке скло товщиною півдюйма.

У кабіні є екран Co-Pilot високої чіткості, безключовий запуск, дротова та бездротова зарядка смартфонів, а також новий перемикач режимів робочих режимів.

EC500 нового покоління оснащений електричними джойстиками, які дозволяють операторам керувати гідравлічними насосами разом або незалежно, тобто стрілою можна керувати окремо, не впливаючи на швидкість гусениць.

Також наявна система Comfort Drive Control, щоб оператори могли рухатися вперед, назад і керувати за допомогою джойстиків. Параметри гідравліки можна встановити для кожного оператора та зберегти в Co-Pilot для відновлення за потреби.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор оснащений системою Volvo Smart View з функцією виявлення перешкод, яка забезпечує операторам огляд камери на 360 градусів. Нова радарна система сповіщає операторів про перешкоди поблизу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: