Середа, 27 березня 2024 11:26

Palfinger представляє нову вантажівку і кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Palfinger нещодавно представила два нових продукти: вантажівку PAL Pro 58 і сервісний кран PSC 8600 TEC.

Оптимізовані для застосування в шасі класу 5, сервісні крани PAL Pro 58 і PSC 8600 TEC створені для збільшення радіусу дії, меншої ваги та покращеної продуктивності.

PAL Pro 58 виготовляється з оцинкованої сталі 12 калібру A-60 і гібридної торсіонної коробки. За словами компанії, це «ефективно усуває прогин основної та бічної рами».

Конструкція також отримала комплексне 12-етапне електронне покриття для забезпечення захисту від корозії.

Pal Pro 58 призначений для задоволення широкого спектру потреб вантажівок і доступний у конфігураціях 3,5-метрового кузова. Він включає місця кріплення болтами для таких аксесуарів, як компресори та зварювальні апарати, стійки та ящики для інструментів.

Крім того, він включає покращений пакет освітлення для віддаленої роботи та нічних операцій.

Завдяки вантажопідйомності 3500 кг і номінальному моменту 58 000 фут-фунтів PAL Pro 58 і сервісний кран PSC 8600 TEC мають розширені функції безпеки.

На сервісному крані лебідка була переміщена в положення, встановлене на стрілі, щоб оптимізувати роботу та вирішити проблеми з кабелем, а вбудована система захисту від перевантаження забезпечує надійність роботи.

Крім того, індикація моменту навантаження (LMI) входить у стандартну комплектацію цього крана та надає операторам інформацію про навантаження на гаку в реальному часі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий кран може працювати із висотою 6,9 або 9,3 м.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: