Понеділок, 20 травня 2019 14:22

PSA збільшить виробництво великих фургонів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, планами Групи PSA передбачено налагодити виробництво великих фургонів на польському заводі в Глівіце до кінця 2021 року.

Приводом для такого рішення стала та обставина, що завод SEVEL Sud (спільне підприємство FCA / PSA, розташоване в Валь-ді-Сангро, Італія) перевищив свої виробничі потужності за останні три роки з випуском великих фургонів Peugeot Boxer, Citroen Jumper і Fiat Ducato – передає SpecMachinery.com.ua, з посиланням на truck-and-bus.ru.

До всього іншого перехід брендів Opel і Vauxhall на загальну платформу великих фургонів потребує додаткових виробничих потужностей. Саме тому група PSA вирішила розширити свою присутність в Глівіце, щоб в повній мірі використовувати свої можливості і конкурентні переваги.

Завод буде перепрофільований для виробництва легких комерційних автомобілів з адаптацією до конкретної платформі, призначеної для великих фургонів. Інвестиції спрямовані на забезпечення виробничої потужності заводу з випуску до 100 000 великих фургонів в рік.

Збільшення виробничих потужностей в сегменті великих фургонів для брендів Peugeot, Citroеn, Opel і Vauxhall дозволить Групі PSA до кінця 2021 року забезпечити поставки фургонів своїм клієнтам, а заводу – перспективу їх виробництва на найближчі десять років.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: