Середа, 08 червня 2022 13:48

На ринку з’явився новий автобетононасос відомого виробника

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компактна та тиха конструкція автобетононасоса Liebherr 36 XXT забезпечує привабливий зовнішній вигляд та зручність маневрування на майданчику.

Змонтований на тривісному шасі, 36 XXT має загальну масу близько 28 тонн, залежно від обладнання. Відсутність заднього виступу стріли підвищує її маневреність на будівельних майданчиках та дорогах.

Машина оснащена розподільною стрілою із п'яти частин з висотою розкладання понад 7 метрів. Конструкція та кінематика стріли забезпечують низький рівень вібрації та рівномірну роботу при укладанні бетону.

Хороші антиковзкі властивості полегшують бетонування в існуючих будинках на різних поверхах.

Форма завантажувального бункера сприяє рівномірному потоку бетону та гарному всмоктування. Дві мішалки з незалежним приводом подають бетон прямо в зону всмоктування, яка працює навіть із типами бетону, які важко перекачувати.

Навантаження від стріли передаються найкоротшим шляхом до контактних майданчиків опорних стійок, які повертаються навколо однієї осі обертання. Вузькі допоміжні функції пропонують багато варіантів налаштування.

Система контролю стійкості XXT забезпечує безпечні умови роботи, допускаючи лише некритичні рухи. Безпечна робоча зона вказана на пульті дистанційного радіокерування, що забезпечує чутливі рухи стріли та показує оператору всі важливі параметри.

Ще однією особливістю моделі 36 XXT є насосний привод Powerbloc. З ним інтегровані всі гідравлічні перемикаючі та вимірювальні елементи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Powerbloc приводиться в дію напівзамкненим гідравлічним контуром. В результаті обсяг рідини зменшується, а система менше важить і працює більш ефективно, безшумно та безпечно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: