Вівторок, 07 червня 2022 12:49

Українські військові отримали автомобілі Pinzgauer

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Сили оборони України отримали ще один вид броньованих машин - автомобілі Pinzgauer.

Їх військовим передав анонімний благодійник, який сам служить у Збройних Силах України. На опублікованих фото видно щонайменше 8 одиниць техніки.

«Вся моя допомога українській армії анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше.

Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов’язково розкрию себе», – прокоментував передачу техніки військовослужбовець з позивним «Гора».

Зазначають, що до війни анонімний благодійник був успішним підприємцем, а нині є військовим ЗСУ.

«Ще вчора у Великій Британії, а вже сьогодні – на фронті», – додають у повідомлені.

Зазначають, що два позашляховики вже служать військовим Сил територіальної оборони ЗСУ, решту – відправили іншим родам військ.

Pinzgauer – це багатоцільові універсальні машини, виробництва BAE Systems Land Systems. Вони можуть використовуватися, як для перевезення особового складу, так і для медичних потреб, або перевезення боєприпасів. 

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Pinzgauer оснащено додатковою модульною бронею. Машина забезпечує захист від вогню зі стрілецької зброї, осколків артилерійських снарядів та вибухів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: