Субота, 12 жовтня 2024 11:50

Liebherr представив новий мобільний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мобільний кран Liebherr MK 120-5.1 має максимальну висоту гака 38,7 м і може рухатися зі швидкістю до 80 км/год.

Компанія Liebherr розширила модельний ряд мобільних будівельних кранів новим MK 120-5.1 – п’ятивісною моделлю, розробленою для більшої маневреності в обмеженому просторі.

Він має радіус 51,8 м і вантажопідйомність стріли 2100 кілограмів. Конструкція може легко пересуватися з місця на місце з максимальною швидкістю руху 80 км/год.

Кран отримав новий 12-дюймовий сенсорний дисплей Liebherr, який можна переглядати як на розділеному екрані, так і на весь екран. Інтерфейс користувача Tower Crane Operating System, TC-OS, зосереджений на простоті використання та гнучкому налаштуванні.

Ще однією новою особливістю MK 120-5.1 є додатковий менший вантажний гак, який витримує таку саму вантажопідйомність, що й його більший аналог.

Цей пристрій особливо корисний під час переміщення вантажів між будівлею та риштуваннями. Вантажні гаки можна змінити за кілька хвилин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія планує розгорнути опцію меншого вантажного гака для всіх своїх мобільних будівельних кранів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: