П'ятниця, 26 березня 2021 10:07

«Укрпошта» закупила найбільшу в історії партію автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, національний поштовий оператор «Укрпошта» та компанія VIDI підписали договір на закупівлю 1860 авто Сitroen Berlingo L2 Worker для пересувних поштових відділень вартістю 1,3 млрд грн.

Це стало можливим завдяки залученню кредиту ЄБРР на 33 млн євро. До кінця 2021 року нові авто курсуватимуть країною у рамках проекту «Пересувні відділення» у складі 2500 мобільних поштових відділень.

18 лютого на міжнародному майданчику ЄБРР були оприлюднені результати тендеру на найбільшу цьогорічну закупку автомобілів Укрпоштою. Вперше в історії компанії Укрпошта проводила закупівлю за стандартами ЄБРР. Переможцем стала компанія VIDI, яка запропонувала найкращу ціну та умови обслуговування.

Нові Citroёn Berlingo L2 Worker виробляються на заводах групи Stellantis. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» імпортуватиме їх в Україну з Італії. Перші авто будуть передані Укрпошті вже наприкінці літа.

У рамках тендеру Укрпошта закупила базовий автомобіль за ціною на 21,3% нижче ринкової: роздрібна ціна Citroёn Berlingo L2 Worker на березень 2021-го становить 572,7 тис. грн. Вартість повноцінного дообладнаного пересувного відділення склала 679,4 тис. грн.

У ціну включені вартість матеріалів та робіт для трансформації автомобілів, додаткового обладнання, брендування, гарантія на 5 років, ремонт і технічне обслуговування кожного автомобіля протягом 150 тис. км за принципом «full-service», розвезення автомобілів автовозами постачальника по всій території України, їх постановка на облік в органах МВС України та інші накладні витрати, пов'язані з виконанням зобов'язань за контрактом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у 2020 році Укрпошта запустила 500 машин пересувних відділень у 6 областях України: Київській, Одеській, Херсонській, Закарпатській, Черкаській та Чернівецькій. У Чернігівській області 130 автівок курсує з літа 2018 року. У 2021 році Укрпошта завершить проєкт пересувних відділень і в населених пунктах до 2000 жителів в усіх областях України функціонуватимуть мобільні поштові відділення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: