Середа, 13 липня 2022 11:45

Citroёn представив суперкомпактну міську електровантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сімейство комерційного транспорту Citroёn розширюється з появою легкого комерційного автомобіля Citroёn Ami Cargo.

Новинка My Ami Cargo пропонує швидке і зручне перевезення невеликих вантажів, товарів, обладнання на короткі відстані всередині міст.

Машина має електричний привід, економічність в експлуатації, простота управління, компактність і маневреність в місті, можливість зарядки від звичайної розетки 220 В, вбудований кабель для зарядки та ін.

Тяговий акумулятор типу «Літій-іон» ємністю 5,5 кВт/год заряджається від звичайної побутової розетки з напругою 220 вольт лише за три години: так же просто і швидко, як ваш смартфо.

При цьому запас ходу моделі Citroёn Ami Cargo сягає до 75 км, чого цілком достатньо для звичайних щоденних поїздок по місту або в найближчому передмісті. Завдяки електромотору потужністю 6 кВт електромобіль розвиває максимальну швидкість до 45 км/год.

Citroёn Ami Cargo відрізняється невеликими розмірами: довжина – 2,41 м; ширина – 1,39 м; висота – 1,52 м. Разом з невеликим діаметром розвороту (лише 7,20 м), все це істотно спрощує рух по місту: маневрування і паркування.

Електромобіль Citroёn My Ami Cargo пропонує хороший рівень захисту, що значно перевершує 2- або 3-колісні транспортні засоби. Все завдяки сталевому трубчастому каркасу, який може надійно вберегти від ударів.

Новинка дозволяє їздити навіть в погану погоду, зважаючи на наявність повністю закритого салону з вбудованою системою опалення.

Доступний широкий вибір аксесуарів: шторки на вікна, килимки, відділення для зберігання речей, зажим-тримач для смартфона, адаптер DAT@MI для підключення смартфона.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажний відсік Ami Cargo має корисний об’єм 260 літрів (вантажопідйомність до 170 кг з урахуванням ваги водія), чого цілком достатньо для декількох замовлень одночасно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: