Понеділок, 26 вересня 2022 11:56

Stellantis Україна безкоштовно відремонтували понад 1000 авто державних та комунальних служб

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 1 березня українське представництво концерну Stellantis запустило програму безкоштовного сервісного обслуговування і ремонту автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни.

Протягом останніх півроку автомобілі брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL безкоштовно отримували комплексне технічне обслуговування та ремонтні роботи. І тепер кількість автомобілів, які звернулися на сервіси брендів перетнула вагому позначку в 1 000 авто.

Ідея створення даної програми з’явилася майже одразу після початку повномасштабного вторгнення на територію України. Дилери з готовністю долучалися до роботи, і вже в перші дні в 12 регіонах України, де не велися активні бойові дії, запрацювали сервісні центри брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL.

Наразі програма функціонує майже по всій Україні: 33 дилерських центри брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL відкриті в 17 регіонах країни та надають послуги безкоштовного ремонту та обслуговування державного та комунального транспорту.

Найбільша кількість звернень на сервіси у містах-мільйонниках: першість у столиці, не відстає від Києва Дніпро, а за ним Львів та Одеса. Інші обласні центри, відповідно до своїх потреб, теж звертаються за сервісним обслуговуванням.

Серед цього списку є багато і прифронтових міст, у яких співробітники проводять ремонти під звуки сирен.

Дилерські центри брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL і надалі будуть ремонтувати автомобілі, що належать до державної та комунальної власності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, програма по безкоштовному ремонту автомобілів, що належать до державної та комунальної власності триватиме доти, доки це буде потрібно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: