Четвер, 25 березня 2021 09:50

Renault представила нову версію Kangoo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французький автовиробник представляє новий Kangoo. Відразу ж за ним дебютує цікава версія: Kangoo E-Tech Electric.

Друге покоління Kangoo, яке було випущено в 2007 році, остаточно знято з виробництва через понад тринадцять років. Renault показала перші зображення нового Kangoo наприкінці 2020 року. Тепер у практичного автомобіля практично немає секретів від своїх покупців. Новий Kangoo з'явиться у дилерів з осені. Ціни будуть озвучені в червні.

Особливо цікавою є електрична версія, яка прийде на зміну нинішньому Kangoo ZE на початку 2022 року. Це Kangoo E-Tech Electric, яка оснащена електродвигуном потужністю 102 к.с. і 245 Нм крутного моменту.

Внизу знаходиться батарея на 44 кВт-год, якої вистачає на 245 км пробігу. Акумулятор можна повністю зарядити за 2 години з допомогою зарядного пристрою, потужністю 22 кВт. Завдяки швидкому зарядному пристрою на 75 кВт акумуляторна батарея може бути заряджена до 80% за 42 хвилини.

Kangoo E-Tech Electric доступний в двох варіантах довжини з двома задніми дверима, як в Express. Колісна база моделі становить 2,72 метра. Найдовша версія в стандартній комплектації оснащена розсувними дверима, шириною 86 см. Навантажувальна довжина цієї версії становить 3,55 метра, а об'єм вантажного простору - 4,2 кубічних метра. У більш короткому варіанті об'єм вантажного простору складає 3,3 кубічних метра.

У наймолодшого Kangoo опційно може бути відсутньою стійка на даху з боку пасажира, що забезпечує йому солідний завантажувальний отвір шириною 1,45 метри.

Дизайн приладової панелі, включаючи окремий дисплей, виглядає набагато сучаснішим. На відміну від Express, мультимедійна система Easylink знаходиться на рівні очей. Система з 8-дюймовим дисплеєм є опцією, як система заднього огляду і «цифрове» внутрішнє дзеркало. Kangoo може вмістити до трьох пасажирів. Обсяг зберігання в салоні становить 60 літрів. В районі даху є ящик для зберігання ємністю 19 літрів.

кермо регулюється по висоті і глибині, а водійські двері відкривається на 90 градусів. Renault обіцяє поліпшену звукоізоляцію. Kangoo має додатковий електронне ручне гальмо, дві петлі для кріплення матеріалів, 3 роз'єми USB і 3 роз'єми на 12 В. Індуктивний зарядний пристрій пропонується в якості опції.

«Європейський» Renault Kangoo отримує двигун 1.3 TC потужністю 100 і 130 к.с. Перший доступний тільки з 6МКП, другий - з 7АКП з подвійним зчепленням. З дизельних варіантів доступний 1.5 Blue dCi потужністю 75, 95 і 115 к.с.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, версії 95 та 115 к.с. можна замовити як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. 75-сильний дизель оснащується виключно МКПП. 130-сильний 1.3 TCe і 95-сильний дизель доступні в надефективну комплектації Ecoleader, швидкість якої обмежена 110 км/год.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: