Неділя, 30 травня 2021 11:58

Liebherr представив новий 305-тонний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Liebherr виводить на ринок модель T 274 -самоскид вантажопідйомністю 305 т/336 т.

Цей новий самоскид має ту ж базову конструкцію, що і Т 284, з урахуванням багаторічного досвіду роботи в польових умовах. Оператори і технічні фахівці можуть розраховувати на першокласний комфорт і безпеку при водінні і обслуговуванні цієї вантажівки.

Liebherr T 274 оснащений найпотужнішим двигуном в своєму класі, котрий видає до 3650 к.с. і ефективною системою приводу змінного струму Liebherr Litronic Plus. Завдяки вдосконаленій гідравлічній конструкції і короткому часу циклу T 274 переміщує більше матеріалу за менший час.

Система приводу змінного струму Liebherr Litronic Plus підвищує ефективність тривалості робочого циклу, забезпечуючи постійну швидкість руху на підйомі, на відміну від традиційних навантажувачів з механічним приводом, які вимагають перемикання передач.

T 274 розроблений з урахуванням вимог безпеки та оснащений динамічним гальмівним зусиллям 4500 кВт/6035 л.с. для ефективної роботи на спусках.

Поєднання Liebherr T 274 з гідравлічним екскаватором Liebherr R 9800 надає замовнику універсальний і продуктивний парк машин. Швидкий час повороту R 9800 дозволяє завантажувати T 274 за чотири проходи ковша, забезпечуючи швидке завантаження.

T 274 заснований на перевіреної конструкції Liebherr T 284, яка напрацювала понад 20 мільйонів годин в польових умовах. Рама і компоненти використовуються як для T 284, так і для T 274.

Ергономічний дизайн кабіни T 274 створює безпечні, зручні і продуктивні умови для операторів. Кабіна забезпечує максимальну оглядовість за рахунок тонованих вікон з безпечного скла і сертифікована на захист від перекидання і падаючих предметів.

Інтегрована система опалення, вентиляції та кондиціонування повітря забезпечує комфорт за будь-яких екстремальних температур.

T 274 оснащений підвіскою на подвійних А-подібних важелях, яка підтримує оптимальний контакт шини з грунтом протягом усього ходу підвіски, зменшуючи зношення протектора за рахунок оптимізованого розвалу коліс і кута сходження.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Liebherr пропонує низку спеціальних рішень для клієнтів, що працюють в екстремальних умовах, зокрема, для експлуатації обладнання при температурах до -40 ° C, а також на на висоті від 3500 до 5000 м над рівнем моря.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: