Понеділок, 24 травня 2021 11:45

Kobelco представила екскаватори-гіганти нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kobelco розширила модельний ряд гусеничних екскаваторів, вантажопідйомністю 50 тонн, представивши дві нові моделі

Компанія Kobelco представила своє наступне покоління важких гусеничних екскаваторів, що відповідають стандартам Stage V. Це абсолютно нові моделі SK500LC-11 і SK530LC-11, які володіють підвищеною продуктивністю роботи та надійністю, а також відзначають поліпшеним обслуговуванням.

Новий 13-літровий двигун Hino з турбонаддувом Stage V забезпечує підвищення продуктивності на 5,1% і зниження витрати палива на 5,4%.

У той час як SK500LC-11 найкраще підходить для загальних будівельних робіт, Kobelco стверджує, що SK530LC-11 призначений як для загального будівництва, так і для розробки кар'єрів.

SK530LC-11 має робочу вагу 53 тонни і регульовану ходову частину. Ширина колії може досягати 2890 мм, що забезпечує високу стійкість машини стійкість і чудові вантажопідйомні характеристики.

Просторі кабіни машини мають ряд функцій, що поліпшують зовнішній вигляд, комфорт і безпеку. Наприклад, сидіння Grammer з підігрівом та пневмопідвіскою марки Kobelco забезпечує чудову амортизацію і комфорт руху.

Оглядовість оператора забезпечується трьома стандартними камерами, розташованими зліва, справа і ззаду машини. Простий у використанні екран меню також спрощує читання важливої ​​інформації, включаючи витрату палива, інтервали технічного обслуговування і режим копання, а також режими налаштування навісного обладнання.

Простота обслуговування забезпечується завдяки поліпшеному компонуванню радіатора і системи охолодження масла, більш легкому доступу до баку і двоступінчастому повітряного фільтру.

Надійність двигуна також значно поліпшена на моделях нового покоління 11. Ремінь вентилятора двигуна тепер оснащений автоматичним натягувачем, а реверсивний вентилятор охолодження гарантує чистоту радіатора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидві моделі SK500LC-11 і SK530LC-11 доступні зі стандартною стрілою і трьома варіантами рукояті або в якості моделі для масових земляних робіт з короткою стрілою і короткою рукояткою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: