Понеділок, 01 липня 2024 13:25

Kobelco представила новий 55-тонний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель SK520LC-11 оснащена двигуном Tier 4 Final Isuzu 6WG1 потужністю 463 кінські сили, що забезпечує економічну продуктивну роботу.

SK520LC-11 має силу копання ковша 33,7 т і вантажопідйомність 21,1 т.

Ексклюзивна функція Independent Travel від Kobelco виділяє один гідравлічний насос для пересування, а інший – для навісного обладнання, що дозволяє екскаватору рухатися, підіймати та гойдатися одночасно - без втрати потужності.

Оператори можуть вибирати з-поміж кількох режимів роботи для оптимізації продуктивності для конкретних завдань. Енергозберігаючі режими та автоматичне відключення холостого ходу додатково знижують споживання палива та викиди.

Простора кабіна SK520LC-11 має великі вікна для кращого огляду, зручні елементи керування та передові системи моніторингу.

Стандартні функції включають сидіння з підвіскою з підігрівом і регулюванням у семи напрямках, кондиціонер з декількома вентиляційними отворами, радіо з можливостями USB, Aux і Bluetooth, ергономічні регульовані важелі керування пілотом, автоматичне світлодіодне освітлення салону, а також камери огляду.

Нова модель може бути оснащена різним навісним обладнанням, включаючи ковші, молотки та грейфери.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швидкість додаткового потоку для ковша, молота, ніблера та пальця регулюється за допомогою монітора в кабіні для швидкої та легкої зміни інструменту.

 

 




Ще матеріали з цієї категорії: « Bobcat представив власні комунальні трактори

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: