Четвер, 27 червня 2024 13:49

Bobcat представив власні комунальні трактори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Bobcat додала до свого портфоліо трактори загального користування, представивши три абсолютно нові моделі, розроблені для виконання складних завдань.

UT6066, UT6566 і UT6573 мають потужність від 66 до 73 кінських сил і оснащені дизельними двигунами Tier 4 Final з турбонаддувом.

Тридіапазонна коробка передач PowerShuttle 12x12 дозволяє легко змінювати напрямок руху без необхідності натискати на педаль зчеплення.

UT6066 має відкриту кабіну оператора. Кабіна з клімат-контролем є стандартною для UT6566 і UT6573.

Широкі скляні панелі забезпечують панорамний огляд, у тому числі безперешкодний огляд триточкового зчіпного пристрою для моніторингу роботи обладнання.

Підсилювач керма допомагає зменшити втому оператора, а функція нахилу дозволяє операторам відрегулювати кермо в зручне положення. Усі елементи керування, датчики та кнопки мають ергономічний дизайн і розташовані для зручності використання.

Інші стандартні функції включають розморожування вікон, повністю регульоване сидіння та світлодіодні ліхтарі.

Фронтальний навантажувач Bobcat FL10 доступний як опція для копання, транспортування ґрунту, завантаження та транспортування. Ківш має ширину 2,1 м, а висота підйому навантажувача становить 3,5 м.

Трактори оснащені системою кріплення навісного обладнання Bobcat Bob-Tach для швидкої та легкої заміни навісного обладнання та вбудованим гідравлічним клапаном для роботи навісного обладнання з приводом.

Механічний навантажувач із автоматичним вирівнюванням утримує вила для піддонів рівними протягом усього діапазону руху та мінімізує просипання ковша.

Комунальні трактори Bobcat оснащені стандартним заднім коробом відбору потужності (ВВП), який можна використовувати в двох режимах: 540 об/хв або 540E.

540 використовується на першій передачі, досягаючи 540 об/хв при частоті обертання двигуна 2500 об/хв для досягнення максимальної потужності.

Паливозберігаючий режим 540E використовується на другій передачі та генерує 540 об/хв при роботі двигуна на 1800 об/хв.

PTO Cruise дозволяє операторам підтримувати постійну потужність ВВП, коли змінюються умови навантаження двигуна.

Draft Control допомагає підтримувати потрібну висоту навісного обладнання, піднімаючи навісне обладнання лише тоді, коли це необхідно, щоб запобігти ковзанню шин або зупинці двигуна.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, плаваюча функція дозволяє навісному пристрою навантажувача копіювати поверхню землі.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: