Четвер, 08 липня 2021 12:33

Kobelco представляє 20-тонний екскаватор нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Kobelco Construction Machinery Europe оголосила про випуск своїх нового екскаватора SK210LC-11

Вища робоча вага машини (21 900-23 500 кг) забезпечує підвищену стійкість і чудову вантажопідйомність в порівнянні з попередньою моделлю. При оснащенні стандартною противагою (4300 кг) SK210LC-11 ідеально підходить для загальних будівельних і економічних перевезень (вимога в деяких областях).

Водночас додаткова противага (4900 кг) може бути встановлена для роботи у важких умовах.

SK210 (N) LC-11 має три режими роботи: режим Eco, S і H для оптимального балансу між високою продуктивністю і економічністю, а також низькою витратою палива (середня витрата палива SK210LC-10 в Європі в даний час становить 10,1 л/год).

Новий SK210 (N) LC-11 відрізняється підвищеною міцністю; були перевірені основні компоненти і внесені поліпшення для забезпечення стабільної роботи.

Наприклад, права і ліва бічні панелі машини, а також задні опори були виконані із товщого металу для підвищення жорсткості кузова, а збільшений діаметр пальця штока гідроциліндра ковша сприяє збільшенню терміну служби різного навісного устаткування.

Поліпшені кабіна, ергономіка та безпека нового екскаватора. Сидіння Grammer з пневмопідвіскою марки Kobelco, яке переміщається разом з підлокітниками і гідравлічними елементами управління, забезпечує відмінну амортизацію і чудовий комфорт при їзді.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оператор може переміщати важелі по горизонталі, не повертаючи зап'ястя, в той час як недавно модернізована система гідравлічного управління реагує на більш короткі ходи важеля, забезпечуючи більш швидкі і точні. рухи




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: