Четвер, 08 липня 2021 11:26

Toyota оновила лінійку вилочних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Toyota Material Handling оновила і покращила моделі свого популярного сімейства гідростатичних навантажувачів Tonero HST.

Лінійка Toyota Tonero HST розроблена для найбільш інтенсивних вантажно-розвантажувальних робіт, а останні версії поставляються з безліччю нових функцій, які забезпечують підвищену продуктивність, енергоефективність та безпеку для користувачів у всіх галузях промисловості.

Щоб забезпечити максимальну продуктивність роботи оператора до конструкції введена плаваюча кабіна, яка суттєво знижує вібрацію.

Наявність в базовій комплектації світлодіодних передніх робочих ліхтарів і задніх комбінованих ліхтарів покращує огляд і допомагає працювати за умов недостатнього освітлення.

Навантажувачі оснащені новітніми двигунами, які відповідають вимогам Stage V. Як дизельні, так і газові двигуни, розроблені і виготовлені Toyota спеціально для промислового застосування, забезпечуючи швидке прискорення, оптимальну паливну економічність і наднизькі викиди.

Потужні гідростатичні двигуни, що працюють на зрідженому нафтовому газі і дизельному паливі, забезпечують плавне, кероване, але швидке прискорення і дозволяють плавно перемикати напрямок руху з прямого на зворотний.

Незалежний підйом і привід, електричне гальмо стоянки і можливість зупинки на рампі - все це в сукупності збільшує керованість Tonero HST.

Як і більшість навантажувачів лінійки Toyota, оновлене сімейство Tonero HST в стандартній комплектації оснащено технологією Toyota System of Active Stability (SAS) світового рівня.

Toyota SAS значно знижує ризик перекидання машини за рахунок виявлення небезпечних операцій. Якщо датчики системи розпізнають небезпеку, автоматично спрацьовують функції, щонегайно підвищують поперечну і подовжню стійкість вантажівки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, останні моделі Tonero HST пропонуються з вантажопідйомністю від 1,5 до 3,5 тонн і максимальною висотою підйому 7000 мм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: