Четвер, 05 березня 2020 12:03

Техніку Volvo обрали для нового кар’єру VESCO в Україні. Фото

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія VESCO в Україні, яка спеціалізується на видобуванні глини, в м. Дружківка відкриває новий кар’єр.

Для розробки нового майданчика компанія обрала техніку Volvo CE. Працювати на новому кар’єрі будуть екскаватори, зчленовані самоскиди, навантажувачі інша техніка Volvo CE, поставлена компанією ETS Group – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

«Фокус на потребах клієнтів - наша стратегічна задача. Для забезпечення поставок продукції потрібної клієнтам якості ми володіємо великими балансовими запасами сировини вже сьогодні на десятиліття. Але не зупиняємося на досягнутому. Щоб продуктовий портфель був оптимально «гнучким» відкриваємо нові кар’єри» – кажуть в VESCO.

З чого починається новий кар'єр VESCO – можна побачити на фото:

Техніку Volvo CE обрали для нового кар’єру VESCO в Україні  

Техніку Volvo CE обрали для нового кар’єру VESCO в Україні  

Техніку Volvo CE обрали для нового кар’єру VESCO в Україні  

Нагадаємо, VESCO входить до інвестиційного портфелю компанії UMG Investments і є одним з провідних  виробників на ринку глин в Україні, та належить до світових лідерів з виробництва та експорту білих пластичних глин.

ETS Group – це єдиний український офіційний дилер будівельної техніки Volvo. Також представники таких світових брендів, як: SDLG, Sennebogen, Goodyear, Goldhofer, Faresin, Mecalac.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: