Середа, 22 травня 2019 13:32

У Scania розповіли, як зробити майнінг максимально ефективним

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведська компанія вже кілька років успішно допомагає гірничо-рудним компаніям покращити ефективність гірничих робіт.

Під час демонстрації нової техніки в реальних умовах, про яку SpecMachinery.com.ua повідомляв раніше, компанія Scania розповіла про власну концепцію оптимізації кар’єрних перевезень під назвою Scania Site Optimisation. Її суть полягає в тому, щоб за допомогою спеціальних методів та технологій визначити та допомогти усунути джерела втрат у логістичних потоках кар’єрних робіт.

Проблемні точки логістичних потоків спеціалісти Scania визначають за допомогою двох відеокамер. Одна розташовується на місці завантаження спецтехніки, інша – безпосередньо на самоскиді, який курсує визначеним маршрутом. Усе ретельно фіксується та потім аналізується. Крім того, під час вивчення процесів на виробництві спеціалісти Scania фіксують час завантаження та розвантаження, кількість техніки, особливості маршруту та багато іншого, що дозволяє знайти потрібний варіант оптимізації кар’єрних перевезень.

Як відзначив під час презентації концепції регіональний директор підрозділу кар’єрної техніки Scania Mining Микола Коновалов, таке рішення може застосовуватись не лише щодо техніки Scania. Спеціалісти шведської компанії допоможуть зробити максимально збалансованими гірничі роботи із застосуванням самоскидів та екскаваторів будь-яких виробників.

На виході клієнт отримує кілька можливих варіантів рішень, продуктів та заходів для підвищення ефективності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: