Вівторок, 21 травня 2019 14:46

Scania показала в роботі новітній кар’єрний самоскид

Як повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua, сьогодні в Житомирській області в кар’єрі м. Малін, компанія Сканія Україна разом з компаніями CML/JCB та Actis Group провела демонстрацію новітньої техніки в реальних умовах.

«Зіркою» демонстрації став новітній самоскид Scania G440 8x4 з кузовом KH-Kipper для гірничої промисловості, дебют якого в Україні відбувся кілька тижнів назад – повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua. Тепер його, вперше в Україні продемонстрували в роботі в реальних умовах.

Самоскид Scania G440 8x4 XT оснащено двигуном потужністю 440 к.с. та новою підсиленою коробкою передач із системою Scania Opticruise – це механічна 14-ступенева (12+2) коробка з системою автоматичного перемикання передач, адаптована для використання в умовах підвищеної складності.

Важкий кар’єрний самоскид Scania G440 8x4 серії Scania XT характеризується такими атрибутами, як дуже масивна, міцна передня частина, жорсткі кожухи дзеркал. Бампер забезпечує кут атаки приблизно 25 градусів, залежно від конфігурації та вибору шин і шасі – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

У поєднанні із захисним щитом моторного відсіку та захисними решітками фар, версія XT має надзвичайно надійну та жорстку передню частину, яка легко витримує удари чи зіткнення з об’єктами без серйозних пошкоджень несучої структури.

В ході демонстрації Scania G440 8x4 XT працювала в реальних умовах разом з іншими моделями лінійки Scania ХТ, а також з технікою JCB.

Нагадаємо, дебют будівельних вантажівок «сімейства XT» відбувся трохи більше року тому. До нового сімейства «для важких умов» відноситься велика кількість моделей від 2- до 5- осних, з кабінами чотирьох серій - P, G, R і нової S. Для них доступний широкий вибір двигунів потужністю від 280 до 730 к.с., а також широка гама коробок передач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: