Вівторок, 21 грудня 2021 11:27

ETS Group підтримала наймасштабніші змагання з робітничих професій в Україні

Про це SpecMachinery.com.ua повідомили у прес-службі компанії ETS Group, яка спільно з Volvo Construction Equipment, виступила спонсором заходу.

Нагадаємо, WorldSkills Ukraine – це наймасштабніші змагання з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників. Вперше конкурс WorldSkills Ukraine було проведено в 2016 році. І з того ж часу, захід підтримує ETS Group, ексклюзивний дилер Volvo CE в Україні. Компанія є постійним учасником руху WorldSkills та спонсором регіональної компетенції «Обслуговування важкої техніки», яка відбирає найкращих майстрів для сервісу та обслуговування важкої дорожньо – будівельної техніки в Україні.

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

Змагання WorldSkills Ukraine проводяться у формі конкурсу професійної майстерності, де учасник повинен продемонструвати всі свої навички за певну кількість часу, а також виконати ряд практичних завдань.

Worldskills допомагає не тільки впровадженню кращих міжнародних практик у навчання та державно-приватне партнерство, а й сприяє підвищенню профорієнтації молоді, престижності робітничих професій та професійної освіти.

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

І як показав досвід минулих років, сотні хлопців та дівчат завдяки конкурсу зарекомендували себе перед роботодавцями та отримали квиток у професійне майбутнє саме вдома, в Україні.

Компанія Volvo CE не тільки офіційно підтримує чемпіонат WorldSkills, але й прагне до підвищення рівня визнання робітничих професій. Постійно стикаючись з проблемою дефіциту кваліфікованих кадрів в галузі, Volvo вважає підвищення рівня  престижу середньої професійної освіти одним із пріоритетних для компанії завдань.

Підприємці та представники бізнеса зможуть знайти серед учасників змагань майбутніх працівників технічних та інженерних спеціальностей для своїх підприємств, а також отримають багато корисної та інноваційної інформації щодо кожної з компетенцій. 

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

WorldSkills Ukraine

Наразі на сторінці https://www.instagram.com/ets_volvo_ce_in_ukraine/ готується пряме включення з Житомира, де нещодавно відбувся регіональний відбірковий тур змагань WorldSkills Ukraine у компетенції «Обслуговування важкої техніки». 

Слідкуйте за новинами конкурсу на сайті ТОВ «ЕТС»: https://ets-group.com.ua

і на сторінці ФБ: https://www.facebook.com/VolvoCEUkraine.ETS.Group/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: