Вівторок, 25 травня 2021 09:45

Scania представила нові автобуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Scania разом із китайським виробником Higer представили лінійку автобусів Scania Fencer.

Ще у 2004 році Scania шукала комерційного партнера в Китаї, який би був зацікавлений у спільному створенні автобусів преміум-класу. Так було започатковане партнерство із Higer, виробником кузовів автобусів китайської King Long Group.

Після запуску розкішного автобуса A80, призначеного для експорту з Китаю і використовуваного китайською олімпійською збірною під час літніх ігор в Пекіні 2008 року, автобусний дует розробив автобус Scania Touring A90 High-class Deluxe, встановлений на шасі, зробленому в Швеції.

 У 2016 році в Сучжоу, на захід від Шанхаю, був побудований новий завод - спеціалізоване виробництво для продукції Scania Higer. Завод площею 22 000 м2 має виробничу потужність 1000 одиниць в рік в одну зміну.

На сьогоднішній день партнерство Scania-Higer є найбільшим експортером автобусів високого класу з Китаю: понад 3000 автобусів Scania Touring доставлені в більш ніж 50 країн світу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перший запущений Scania Fencer - міський автобус, і з цим запуском Scania отримує нову платформу для свого автобусного бізнесу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: