Середа, 26 травня 2021 19:58

В Києві представили українсько-італійський маршрутний автобус

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, в Києві відкрилась виставка ComAutoTrans-2021. І ми розпочинаємо докладно розповідати про експонентів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці ComAutoTrans-2021 компанія IVECO Україна та офіційний дилер, компанія АМАКО, представляють новий автобус на базі Daily – «Рута 33С».

IVECO на ComAutoTrans-2021

Автобус створений вітчизняним заводом з м. Часів Яр. В ньому 34 місця для сидіння, в тому числі два місця для людей з обмеженими можливостями. Довжина автобусу 9 м, ширина 2,3 м, висота 2,8 м.

IVECO на ComAutoTrans-2021

IVECO на ComAutoTrans-2021

IVECO на ComAutoTrans-2021

Як розповіли розробники, автобус спроектован з урахуванням потреб експлуатації в якості маршрутного автобусу. До того ж кузов автобусу виготовлений з матеріалів, що не піддаються корозії.

IVECO на ComAutoTrans-2021

Також представлено «газовий» екологічний фургон, який можна придбати  по програмі OkTrucks.

IVECO на ComAutoTrans-2021

IVECO на ComAutoTrans-2021

Крім того, демонструється шасі IVECO Daily 4х4.

На сьогоднішній день шасі IVECO Daily 4х4 використовують в якості базових для автовишок, вахтівок, побутовок, автобусів, електричних і газових лабораторій, самоскидів - повідомляє SpecMachinery.com.ua.

В Україні повнопривідні Daily спочатку випробували компанії, яким була потрібна «прохідність» машин для доставки невеликих вантажів, а потім машинами зацікавилися державні організації, які проводять обслуговування в важкодоступних місцях.

IVECO на ComAutoTrans-2021

Тож, на сьогодні, повнопривідні IVECO Daily працюють в автопарках таких компаній як Укргазвидобування, Укрнафта, Укренерго: вони обслуговують станції, на під'їздах до яких реальне бездоріжжя.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: