Вівторок, 12 жовтня 2021 11:47

Komatsu представив новий колісний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Komatsu виводить на ринок Європи новий середній екскаватор Komatsu PW98MR-11  

Від попередніх моделей екскаватор PW98MR-11 відрізняється більш низькою витратою палива (на 10%), підвищеним комфортом оператора та більш зручним доступом до всіх сервісних позицій.

Новий PW98MR-11 із робочою масою 10,09-10,76 тонни відповідає нормам ЄС щодо викидів стандарту Stage V, без необхідності в комплексній подальшій обробці SCR за допомогою AdBlue.

Концепція експлуатації цього колісного середнього екскаватора дає повний контроль над машиною. Напрямок руху, навісне обладнання ходової частини і ручне/автоматичне блокування осі можуть бути активовані перемикачами на джойстиках управління або на приладовій панелі.

Не знімаючи руки з правого джойстика, оператор може переключити функцію зі стріли на управління ходовою частиною для повного і точного контролю при одночасній роботі бульдозерним відвалом.

Конструкція поворотної стріли дозволяє копати паралельно будинкам або перешкодам, а захищений циліндр стріли, що складається з двох частин, забезпечує більш безпечне навантаження на самоскид.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при роботі на слизьких і нерівних поверхнях стандартне 100-відсоткове блокування диференціала на обох осях забезпечує пряме зчеплення з дорогою, підвищуючи мобільність на будь-якому робочому майданчику.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: