Середа, 13 жовтня 2021 12:40

Лінійку спецтехніки Volvo CE поповнили три нові повністю електричні моделі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Construction Equipment відкрила онлайн-бронювання на компактний колісний навантажувач L20 Electric та компактні екскаватори EC18 Electric і ECR18.

Всі три машини оснащені вбудованим зарядним пристроєм 230 В змінного струму 16A, що дозволяє заряджати їх від 0 до 100% менш аніж за шість годин. Завдяки зовнішньому зарядному пристрою 400 В змінного струму 32A повна зарядка L20 Electric триває не більше двох годин.

Новий компактний повністю електричний колісний навантажувач L20 Electric робочої масою 4500 кг використовує перевірену концепцію більшої моделі L25 Electric.

L20 Electric має корисне навантаження 1800 кг і важільний механізм паралельного типу, що забезпечує відмінний огляд навісного обладнання, видатну висоту підйому, а також 100% паралельні переміщення, що робить його також ідеальним для навантажувачів.

Електричний навантажувач пропонується на вибір з акумуляторами ємністю 33 кВтг або 40 кВтг, які можуть забезпечувати до 6 годин активної роботи на одній зарядці, а обсяг ТО скоротиться на 30%. Комфорт управління також підвищується завдяки новому автоматичному гальму з функцією утримання на пагорбі і цілій низці покращених параметрів.

Компактний 1,8-тонний гусеничний екскаватор ECR18 Electric здатний активно працювати на одній зарядці впродовж 4-годинної зміни, в залежності від навколишнього середовища і виконуваного завдання, а завдяки надкороткому радіусу хвостової частини, він ідеально підходить для роботи в обмеженому просторі.

Максимальна глибина копання сягає 2,7 метри, а висота розвантаження – до 2,6 м.

Своєю чергою зручний в експлуатації і транспортуванні, моторний екскаватор EC18 Electric – це компактна машина, здатна підіймати до 1,8 тонн. Його регульована ходова частина складається менш ніж на 1 м і розширюється до 1,35 м, що дозволяє їй втиснутися в найвужчі області.

Крім ергономічних органів управління, просторої кабіни і ряду параметрів, що налаштувань, він також пропонує варіант закритої кабіни з обігрівом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник анонсує, що незабаром для ефективного управління електричними машинами клієнти зможуть використовувати нову систему віддаленого моніторингу електричних машин (EMMA).

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: