Четвер, 22 квітня 2021 13:08

Liebherr представив гусеничний екскаватор нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гусеничний екскаватор R 928 G8 - це абсолютно нова модель, розроблена і виготовлена компанією Liebherr-France SAS.

Нова модель, розташована між R 926 G8 і R 930 G8, доповнює поточну серію Generation 8, яка вже включає 7 моделей з повною масою від 22 до 45 тонн. Модульність нового покоління 8 полегшила запуск цієї нової моделі, оскільки її конструкція базується на існуючих високопродуктивних компонентах.

R 928 G8 має кілька спільних рис з R 926 G8 і R 930 G8: та ж надбудова і обладнання, що і у R 926 G8, і та ж ходова частина LC або NLC, що і у R 930 G8. Продуктивність R 928 G8 перебуває поміж між R 926 G8 і R 930 G8.

Гусеничний екскаватор R 928 G8 завершує поточний модельний ряд гусеничних екскаваторів 8-го покоління. Він відрізняється високим тяговим зусиллям, відмінною вантажопідйомністю і великим ковшем.

Екскаватори 8-го покоління Liebherr розвивають вище зусилля відриву. Також було збільшено крутний момент надбудови. Це означає, що нові гусеничні екскаватори досягають більш високого рівня продуктивності в умовах будмайданчика.

Крім того, нова концепція обладнання дозволяє оптимізувати криву навантаження і поліпшити інерцію поворотного приводу, знижуючи витрату палива.

Нові міцні ходові частини X-подібної форми забезпечують більшу стійкість. Автоматична централізована система змащування продовжує термін служби деталей і підвищує продуктивність машин.

Простора робоча кабіна з кондиціонером - ще одна особливість Generation 8. Оператор може користуватися широким переднім склом, пневматичним сидінням з вертикальним і поздовжнім демпфуванням і простим у використанні сенсорним екраном з високою роздільною здатністю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, використання світлодіодної технології знижує енергоспоживання і покращує якість освітлення. Чудовий круговий огляд, а також задні і бічні камери спостереження забезпечують максимальну безпеку на робочому місці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: