Неділя, 25 квітня 2021 11:53

VolvoCE представив новий екскаватор для знесення будівель

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, VolvoCE розширив свою лінійку техніки новим 38-тонним екскаватором EC380E із прямою 7-метровою стрілою.

Новий екскаватор пропонує значні переваги по висоті в порівнянні зі стандартними моделями, поряд зі більшеним вильотом стріли, стійкістю, захистом кабіни і довговічністю.

Встановлені на заводі захисні пакети допомагають підвищувати безпеку операторів.

Кабіна захищена від падаючого сміття за допомогою встановленого на рамі пристрою захисту, а завдяки великим вікнам зі склоочисником і омивачем оператори отримують чудовий огляд робочого майданчика.

Мансардне вікно і переднє скло виготовлені з матеріалу P5A, стійкого до сильних ударів. Видимість в нічний час поліпшується за рахунок стандартних світлодіодних ліхтарів на стрілі і платформі. Також можна дозамовити додаткове освітлення кабіни і противаги.

Пряма стріла EC380E постачається з декількома корисними стандартними функціями, які цінні при знесенні будівель, включаючи допоміжні трубопроводи X1 і X3, лінію швидкого монтажу і зливу мастила, а також лінії подачі води, підключені до системи пилопригнічення.

Система пилопригнічення оснащена підйомним насосом зі швидкістю 30 літрів в хвилину, що подає воду до чотирьох форсунок на основі важелів, які разом створюють невеликий туман, що утримує пил.

Система може працювати як в ручному, так і в автоматичному режимі, коли вода розпорошується тільки під час роботи навісного обладнання. Система також поставляється з водяним пістолетом високого тиску, встановленим за кабіною для очищення машини.

Оператори можуть впевнено працювати з важким інструментом на більшому вильоті стріли завдяки противазі 10 000 кг, який гідравлічно знімається для полегшення транспортування машини.

Пряма стріла EC380E має посилену основну раму з листової сталі для важких умов експлуатації з захистом головки болта. Машина також має посилений (або eXtreme Duty) прихований захист, міцний захист нижньої частини і повний захист гусениці.

Кришка поворотного кільця та ​​посилені бічні двері з екранами та жалюзі забезпечують додатковий захист.

Машина додатково захищена від пошкоджень уламками за рахунок додаткового захисту гідроциліндрів ковша і стріли. Реверсивний вентилятор охолодження виштовхує будь-яке сміття, що застрягло в радіаторі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як і всі екскаватори Volvo, пряма стріла EC380E має довічну гарантію на раму і конструкцію.

Нагадаємо, що офіційним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: