П'ятниця, 11 грудня 2020 11:10

Світові прем’єри Liebherr: нові крани та бурова установка

Як передає SpecMachinery.com.ua, компанія Liebherr представила нові моделі спецтехніки для глибокого буріння, вантажно-розвантажувальних і підйомних робіт, виконані в новому дизайні.

Першою серед них є нова компактна пально-бурова установка LRB ​​23, яка стала проміжною ланкою поміж моделлю LRB 16 і перевіреною LRB 355. Нова універсальна машина LRB ​​23 для глибоких фундаментних робіт має солідну потужність двигуна 600 кВт і, таким чином, забезпечує необхідну потужність для всіх звичайних глибоких фундаментних операцій, включаючи буріння за допомогою бура Келлі, подвійного роторного свердла, обладнання повного витіснення і шнека безперервної дії, а також перемішування і внесення грунту за допомогою вібратора або гідромолота.

Поворотний привід BAT 300 забезпечує максимальний крутний момент 300 кНм, що є унікальним для агрегату такого розміру. Завдяки відображенню в реальному часі на моніторі кабіни виїмок, для фіксації штанги Келлі оператор постійно отримує інформацію про фактичну відстань до наступної виїмки. Колірна індикація повідомляє, коли панель може бути заблокована. Крім того, про помилковий позиціонування штанги Келлі під час струшування сигналізує застережливий сигнал.

За рахунок своєї компактної конструкції LRB 23 можна транспортувати цілком без демонтажу, що спрощує переміщення між будівельними майданчиками. Пульт дистанційного керування спрощує процес завантаження при транспортуванні, а також збірку машини.

Друга презентована Liebherr нова машина HS 8070.1 належить до новітнього покоління гусеничних кранів робочого циклу. Новий гусеничний кран HS 8070.1 має вантажопідйомність 70 тон і призначений для вантажно-розвантажувальних, фундаментних або підйомних робіт.

HS 8070.1 має модульну систему противаг, замість однієї великої, тому новий гусеничний кран робочого циклу може бути індивідуально обладнаний в залежності від області застосування. Крім того, стріла крана HS 8070.1 сумісна з меншою моделлю крана HS 8100.1, що дозволяє замовникам використовувати на обох машинах однакове навісне обладнання.

Робочий цикл гусеничного крана може бути індивідуально налаштований в залежності від області застосування. Крім того, стріла HS 8070.1 сумісна з HS 8100.1. Тому клієнти можуть використовувати на обох машинах однаковий навісне обладнання, таке як шламовий настінний грейфер HSG 5-18 або встановлювати на 8070.1 більш товсті шламові стінки за допомогою більш компактною машини.

На відміну від фіксованої системи, нова система з плаваючою А-подібною рамою забезпечує більш високу продуктивність в динамічних додатках, а також спрощує і прискорює збірку для роботи і розбирання для транспортування машини. Використовуючи нову систему самозавантаження (Jack-Up System), гусеничний кран можна легко розібрати для транспортування, що дозволяє знизити транспортну масу до менш 35 тон.

Останніми новинками в активі Liebherr стали перші в світі гусеничні крани LR 1200.1 і LR 1250.1 на акумуляторах, які виключають потребу постійного підключення до мережі за допомогою кабелю. Новинки приводяться в дію електродвигунами з системною потужністю 255 кВт. Модель LR 1200.1 має максимальну вантажопідйомність 200 тон, а LR 1250.1 здатний підняти 250 тон.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крани можна зарядити від звичайного джерела живлення на робочому місці (32 А, 63 А) за 4,5 години і, опційно від 125 А за 2,25 години. Ємність акумулятора розрахована на 4 години підйому.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: