Четвер, 10 грудня 2020 11:30

Відомий виробник представив нову лінійку колісних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Doosan випустила лінійку колісних навантажувачів DL-7.

На першому етапі впровадження лінійки DL-7 запускаються сім нових моделей - DL280-7, DL320-7, DL380-7, DL420-7, DL480-7, DL550-7 і DL580-7. Ще чотири більші моделі - DL200- 7, DL220-7, DL250-7 і DL420CVT-7 додадуться в 2021 році.

Ківші нової конструкції отримали збільшену місткість до 7%. Загалом новинки Doosan DL-7 забезпечують можуть оснащуватися ківшами, об’ємом від 2,8 до 6,4 м 3.

Z-кінематичний підйомний важіль забезпечує високе зусилля відриву і вантажопідйомність, особливо для важких матеріалів, а також великий кут розвантаження для ефективної розвантаження липких матеріалів. Додатковий високий підйомний важіль використовується у тих випадках, де потрібна велика висота розвантаження і підвищена універсальність.

Навантажувачі DL-7 також мають плавну і маневрену гідравліку. Всі нові колісні навантажувачі DL-7 в стандартній комплектації оснащені 3-м золотниковим клапаном з регульованим потоком і функцією фіксації, що забезпечує постійний потік для навісного обладнання з гідравлічним приводом. Оператори можуть керувати гідравлічним устаткуванням за допомогою пропорційного перемикача на джойстику. Різні варіанти діагональних і радіальних шин також доступні від провідних світових виробників, щоб охопити найширший діапазон умов і областей застосування.

Також нові колісні навантажувачі можна замовити із різними противагами - варіанти включають 300, 400 або 500 кг в залежності від застосування.

Нова кабіна пропонує значно поліпшене поле зору для оператора, з мінімальними сліпими зонами навколо кабіни і збільшеною на 14% площею скляного вікна у порівнянні з попередніми моделями DL-5.

Як передає SpecMachinery.com.ua, колісні навантажувачі DL-7 також можуть оснащуватися дзеркалами заднього огляду із електричним регулюванням. На кабіні встановлені світлодіодні фари робочого освітлення (по чотири спереду і ззаду в стандартній комплектації, а також по шість спереду і ззаду).

Використовуючи нову систему Doosan Smart Key на панелі управління в кабіні, оператор може запустити машину без ключа, що допомагає запобігти крадіжці машини. Система Smart Key забезпечує дистанційне керування дверима, її замикання і відмикання, відмикання дверей, пошук і інші функції. На панелі управління також є два роз'єми USB.

Нова кабіна оснащена сидінням Grammer Actimo XXL з повністю регульованими параметрами підвіски. На новому 8-дюймовому сенсорному моніторі Doosan Smart Touch і на приладовій панелі з новою компоновкою і антибліковим склом є 3-точковий ремінь безпеки зі значками сигналів тривоги.

Новий джойстик EMCV (електричний головний керуючий клапан), повністю інтегрований в підлокітник, є ще однією стандартною функцією кабіни, забезпечуючи оператору більш плавне і точне управління підйомним важелем і навісним обладнанням на колісних навантажувачах. Використання опцій через систему EMCV включають в себе автоматичне повернення до копання, відкидання ківша при нахилі, положення зупинки ківша і запобігання ударам для підвищення комфорту оператора.

Система LIS (Load Isolation System) забезпечує більш плавну їзду і вищий комфорт для оператора, а також більш високу продуктивність за рахунок підвищеної стійкості при русі колісного навантажувача. Підйомний важіль амортизується гідропневматичним акумулятором, пов'язаним з гідравлічною системою підйомника, який діє як амортизатор.

Завдяки автоматичній 5-ступінчастій коробці передач з перемиканням під навантаженням, важким мостам HDL в стандартній комплектації і поліпшеному тяговому зусиллю з диференціальної гідравлічної блокуванням (DHL) колісні навантажувачі DL-7 добре працюють в умовах високих навантажень.

Як передає SpecMachinery.com.ua, в трансмісію були внесені поліпшення, щоб забезпечити операторам чудову керованість і більш швидке водіння, а також швидке і безпечне досягнення максимальної швидкості 40 км/год.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: