Вівторок, 06 жовтня 2020 10:25

Liebherr представив новинку для знесення будівель

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина буде доступна з кількома версіями двигунів, в залежності від країни, куди поставлятиметься.

Компанія Liebherr починає продажі нового гусеничного екскаватора R 940 Demolition, який став наступником моделі R 944 C і доповнив лінійку продукції для знесення, вже включає в себе екскаватори-руйнівники R 950 Demolition та R 960 Demolition. Новий гусеничний екскаватор-демонтажник R 940 Demolition експлуатаційною масою від 48700 до 63900 кг має робочу висоту 23 м і використовує ковші об'ємом 1,60-2,15 м3.

Для європейських ринків R 940 Demolition агрегатується двигуном Liebherr потужністю 200 кВт, який відповідає стандарту за викидами вихлопних газів Stage V, оснащений дизельним каталізатором окислення (DOC), системою SCR, фільтром сажі і не має клапана EGR, що забезпечує більш низьку витрату палива і більш високу продуктивність. Ця машина також доступна у версії двигуна Tier 4 Final і з іншими двигунами для менш регульованих щодо викидів ринків.

Безпеку робіт і оператора на новому екскаваторі-Руйнівнику R 940 Demolition забезпечує система управління демонтажем Liebherr Demolition Control (LDC), яка отримала нагороду Intermat Innovation Award. Завдяки активним компонентам безпеки LDC, водій в реальному часі отримує в поле зору інформацію про кут нахилу машини і положення інструменту.

R 940 Demolition оснащений кабіною з кутом нахилу 30 градусів, яка забезпечує оптимальний огляд робочої зони. Для гусеничного екскаватора R 940 Demolition опціонально доступні система фільтрації повітря в кабіні і система розпилення для зменшення кількості пилу в робочій зоні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: