П'ятниця, 02 жовтня 2020 14:54

Які телескопічні навантажувачі представили на виставці АгроЕкспо-2020

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, у Кропивницькому проходить виставка сільгосптехніки АгроЕкспо-2020. І, як завжди, не стендах можна знайти не тільки техніку для аграріїв. В цьому матеріалі будемо розповідати про телескопічні навантажувачі.

JCB Loadall 541-70

Телескопічний навантажувач JCB 541-70 має потужний двигун Dieselmax. Це високоефективна машина, в основі якої спеціально створене шасі, що забезпечує стійкість і високу вантажопідйомність.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Двигун JCB, встановлений збоку шасі, в поєднанні з трансмісією і мостами JCB забезпечує чудову роботу ретельно випробуваних компонентів машини.

Для спрощення роботи машина надає можливість вибору одного з трьох режимів рульового управління, має одноважільне сервокерування, малий радіус повороту і високу маневреність.

Широкий модельний ряд навісного обладнання JCB дозволяє розширити універсальність, забезпечити більш високе завантаження техніки і поліпшити окупність інвестицій.

Manitou MLT-X735LSU Turbo

Навантажувачі Manitou MLT-X 735 T LSU - найпотужніші машини в 7-метровому діапазоні виробника. Призначені для використання на дуже важких і об'ємних роботах, за рахунок системи LSU продуктивність цих машин збільшена на 20-30%.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Навантажувач обладнаний простим в обслуговуванні і надійним дизельним двигуном Perkins 101 к. с., що має ресурс до ремонту 12-14 тисяч мото-годин.

Поперечне розміщення двигуна дозволило зменшити колісну базу і отримати більшу маневреність.

MLT-X 735 T LSU має закриту кабіну з обігрівом і кондиціонером, дзеркала заднього виду + ​​дзеркало над фаркопом для полегшення зчіпки, систему освітлення спереду і ззаду, тощо.

Merlo

Виставка АгроЕкспо-2020 

Бренд телескопічних навантажувачів Merlo на виставці представлений моделями TF33.7, TF35.7 та TF38.10 аграрної версії Turbofarmer.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Всього ж гамма телескопічних навантажувачів Merlo характеризується численними моделями: від компактних машин для роботи в обмеженому просторі до високопродуктивних підйомників для роботи в місцях, де може виявитися неможливим використання традиційного крана.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Massey Ferguson TH7035

Лінійка телескопічних навантажувачів MF TH включає в себе широкий спектр моделей: від полукомпактного Massey Ferguson TH.6030, придатного для роботи в обмеженому просторі, до потужного Masset Ferguson TH.7038, здатного піднімати важкі щільні тюки.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Чотири моделі нового покоління мають вантажопідйомністю від 3 до 3,8 т і висотою підйому від 6 до 7 м. Навантажувачі оснащуються гідрооб'ємною трансмісією і 4-циліндровим двигуном Perkins робочим об'ємом 4,4 л, який розвиває потужність 100 л. с. (MF TH.6030 і MF TH.7035) або 130 л. с. (MF TH.7038).

Рульове управління всіх моделей має три режими: режим управління двома колесами, режим управління чотирма колесами і режим «крабового ходу», що забезпечує маневреність в будь-яких умовах експлуатації.

Dieci Runner 35.7

Dieci Runner – універсальна модель як для аграрного, так і для будівельного сегменту.

Виставка АгроЕкспо-2020 

Багатофункціональність телескопічного навантажувача обумовлена ​​високим рівнем прохідності завдяки розміру коліс з глибоким протектором, потужному дизельному двигуну і можливістю встановлювати різноманітне навісне обладнання (вантажні платформи, вила, ковші та ін.).

Телескопічний навантажувач Dieci Runner 35.7 оснащений двигуном FPT, що в поєднанні з використанням гідростатичної трансмісії і електронного управління дозволяє отримати до 20% економії палива.

Гідравлічна система управління має 3 режими роботи: координоване управління передніми колесами, поворот всіх коліс в одному напрямку (крабовий хід) або передніх і задніх в різні боки (колія в колію).

Навантажувач оснащений закритою звуконепроникною кабіною з кондиціонером.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: