Субота, 07 жовтня 2023 12:01

Представили дві нові моделі велетенських екскаваторних вишок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Elliot Equipment Company представила на виставці Utility Expo 2023 дві нові екскаваторні вежі, у тому числі найбільшу за всю історію компанії.

Модель D47 вантажопідйомністю 11800 кг придатна для виконання широкого спектру завдань з підйому та вантажно-розвантажувальних робіт.

Радіус копання становить від 5,2 до 7,9 м. Стандартні функції включають ізоляцію 46 кВ, незалежну роботу стріли, переносну напрямну опори, корпус лінії та задній контур гідравлічного інструменту.

D47 оснащена гідравлічним керуванням повного тиску з відкритим центром, гідравлічним захистом від бокового навантаження, планетарним поворотним приводом преміум-класу, двигуном лебідки, який зазвичай використовується на більших машинах, а також ергономічною консоллю керування з високою спинкою.

D100i має висоту майже 32 м та незалежно керовану стрілу зі скловолокна з ізоляцією 46 кВ. Її максимальна вантажопідйомність становить 14630 кг та 3300 кг у радіусі 9,1 м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, D100i може експлуатуватися з частково висунутими виносними опорами або з повністю висунутою однією стороною та повністю всунутою однією стороною для економії додаткового простору.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: