Четвер, 12 жовтня 2023 12:40

Популярний в Україні виробник представив нові автовишки для міні-вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці промислового обладнання та підйомної техніки GIS Expo 2023, що проходила у П’яченці з 5 по 7 жовтня, було показано чимало цікавого.

Зокрема, відомий італійський виробник автогідропідйомників Comet привіз свою новинку – модель New Eurosky, з висотою підйому 14 та 16 м та вильотом 7,5 м.

Завдяки компактності та легкості вона оптимально підходить для роботи у міських умовах. Тут застосовується конструкція подвійного пантографа та унікальна система стабілізації.

На виставці модель New Eurosky була представлена одразу на трьох автомобілях: двох розвізних міні-вантажівках Piaggio Porter NP6, що працюють на зрідженому газі, та повнопривідному пікапі Ford Ranger.

На стенді компанії Comet також можна було побачити й універсальну модель – автовишку-«павук» Leopard 25 з висувними гусеницями. Вона має висоту підйому 25 м, максимальний виліт 13 м та вантажопідйомність кошика 250 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, такий «павук» – чудове рішення для будівництва та відновлювальних робіт на підприємствах.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: