Середа, 28 червня 2023 11:22

Liebherr представив новий мобільний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий мобільний кран Liebherr LTM 1100-5.3 розроблений, щоб рухатися практично будь-якою дорогою без спецдозволів

П'ятивісний LTM 1100-5.3 оснащений телескопічною стрілою довжиною 62 метри і може нести до 16900 кг противаги з навантаженням на вісь 12000 кг на дорогах загального користування.

Вузька 2,6-метрова ширина крана полегшує пересування по жвавих дорогах та будівельних майданчиках.

LTM 1100-5.3 пропонує телескопічну стрілу довжиною 62 метри з додатковою доладною стрілою довжиною від 9,45 до 16,1 м, яку можна гідравлічно регулювати в діапазоні від 0° до 40°. Це дозволяє крану досягати висоти підйому до 76 метрів і радіусу до 64 м.

Виносна регульована опора VarioBase, дозволяє подовжувати кожну виносну опору на різну довжину для підвищення безпеки в умовах обмеженого простору і підвищення вантажопідйомності.

Новий модуль зчеплення DynamicPerform на коробці передач TraXon передає потужність двигуна через вбудовані диски, які охолоджуються за рахунок циркуляції мастила, що забезпечує «практичний пуск, що не зношується, і маневрування без перегріву».

Компанія Liebherr оснастила LTM 1100-5.3 новою кабіною водія, кабіною оператора та системою керування для підвищення продуктивності та комфорту.

Кабіна оператора оснащена новим багатофункціональним кермовим колесом, бічною шторкою на дверях оператора, вдосконаленими приладами та модулями, а також новими дисплеями.

Обидві кабіни оснащені новою автоматичною системою опалення та кондиціювання повітря. Датчик сонця виявляє сильне сонячне світло та автоматично регулює налаштування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, пакети освітлення кабіни крана, надбудови, задньої частини машини, передніх фар, гратчастого гуська та телескопічної стріли були покращені та можуть працювати зі світлодіодами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: