П'ятниця, 10 грудня 2021 12:37

Самоскид TUGRA відмінно себе зарекомендував під час турне по Західній Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, абсолютна новинка на ринку України – турецький самоскид BMC TUGRA TGR 4340 (8X4) демонструвався в Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській та Львівській областях

Самоскид Tugra 4340 (8X4) зарекомендував себе як надійний транспорт з високим терміном експлуатації. Також варто відзначити добре сконструйовану кабіну з усіма необхідними для тривалої роботи зручностями.

Автомобілі BMC Tugra TGR 4340 (8X4) оснащені потужними двигунами, які відповідають європейським нормам Euro-6 (придатні до використання на всій території Європи).

Їх відмінною рисою є потужність і витривалість, що робить їх дуже економічно вигідними машинами та повністю виправдовують свою і без того доступну ціну в порівнянні з конкурентами.

Шасі BMC Tugra оснащені АБС-системою, що дозволяє уникнути неконтрольованого ковзання в ситуаціях з різким гальмуванням.

Відзначимо, що BMC – один з найбільших виробників вантажних автомобілів в Туреччині. Компанія має 50-річний досвід роботи і експортує свою продукцію до 80 країн з річною виробничою потужністю 12 500 автомобілів. Уже вироблено понад 300 000 автомобілів 700 різних конфігурацій.

Автомобілі BMC успішно пройшли різні тести температур і прохідності, завдяки чому можуть використовуватися практично в будь-якій точці світу з різними погодними умовами і дорожніми покриттями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в конструкції BMC Tugra застосовуються вузли і агрегати світових виробників автомобільних компонентів.

Нагадаємо, що Група компаній AVM Truck & Bus ексклюзивно презентує турецького виробника BMC Otomotiv в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: