П'ятниця, 17 грудня 2021 15:10

Вантажівки нового бренду відвідали Західну Україну

Нагадаємо, новий для України бренд важких вантажівок BMC вперше в нашій країні представили весною 2021 року.

В автівках BMC використовуються двигуни Cummins, FPT Cursor Euro VI, трансмісії – механічні, механічні з ретардером та автоматичні. В Україні присутня ціла низка вантажівок BMC. Здебільшого на шасі встановлені турецькі надбудови (IMER, Karba), але є місце і для вітчизняних «бодібілдеров».

BMC Tugra TGR

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цієї осені відбувся перший показовий тур вантажівок BMC Західною Україною: самоскид-велетень BMC Tugra TGR 4340 (8X4) демонструвався в Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській та Львівській областях.

BMC Tugra TGR

Фахівці AVM Truck & Bus Україна (представника бренду в нашій країні) демонстрували вантажівку і провели тест-драйви в більш ніж десяти локаціях.

BMC Tugra TGR

Самоскид Tugra 4340 (8X4) зарекомендував себе як надійний транспорт з високими експлуатаційними якостями. Автомобілі BMC Tugra TGR 4340 (8X4) оснащені сучасними двигунами. Відмінною рисою автівок є потужність і витривалість, що робить їх дуже економічно вигідними машинами та повністю виправдовує свою і без того доступну ціну в порівнянні з конкурентами.

BMC Tugra TGR

Зазначимо, одразу після демонстраційного туру до свого власника у Львів попрямувала модель BMC Tugra TGR 3540 (6X4). Вантажівка обладнана двигуном Cummins ISL9E6C 400 (Euro 6 Step-C) Turbo Intercooler Diesel потужністю 400 к.с. КПП – ZF 16S1830 TO 16х2.

BMC Tugra TGR

Місткість кузова 18 куб.м, вантажопідйомність 22 т.

BMC Tugra TGR

Гарантія на автівку складає 2 роки без обмеження пробігу.

BMC Tugra TGR

Нагадаємо, ексклюзивно презентує турецького виробника BMC Otomotiv в Україні Група компаній AVM Truck & Bus.

Автосалон:

  • м.Київ, в.Колекторна 42-А

Питання:

  • 0 800 500-181 (безкоштовно зі всіх мобільних та стаціонарних телефонів в межах України)
  • 044 294-91-04 (дзвінки в межах України згідно тарифів вашого оператора)



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: