Понеділок, 13 грудня 2021 09:54

В Україні представили нову аварійно-ремонтну майстерню на базі IVECO Daily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Заводі спецтехніки «Техкомплект» виготовлено нову аварійно-ремонтну майстерню для ТЕЦ.

У якості базового автомобіля використане італійське вантажне «шасі-кабіна» IVECO Daily 70C16. Новинка призначена для теплоенергетиків у південних регіонах України.

Аварійно-ремонтна майстерня ТК-IV-АР на базі IVECO Daily є універсальним засобом для усунення причин та наслідків аварії.

При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один такий автомобіль може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання.

Подібна спецтехніка виробництва Заводу спецтехніки «Техкомплект» застосовується службами теплових та електромереж, водоканалу, зв'язку та газу для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.

Дані бригадні автомобілі на базі шасі IVECO Daily допомагають обслуговувати та ремонтувати ЛЕП, газо- та нафтомагістралі, а також інші види комунікацій у важкодоступних районах сільської, гірської та лісової місцевості.

У пасажирському відсіку - 6 сидінь із триточковими ременями безпеки. Обшивка пасажирського відсіку зроблена з 3-міліметрового алюмокомпозиту.  Для створення більшого затишку застосовано обшивку з малюнком «під дерево».

Додаткові 2 посадкові місця, за винятком водійського, знаходяться в кабіні базового автомобіля. Предебачено переговорний пристрій із кабіною водія. Встановлено автономний обігрівач Webasto. У стелі розташований вентиляційний люк.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, внутрішня обшивка вантажного відсіку – алюмокомпозит.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: