Понеділок, 20 вересня 2021 14:59

Tata представила газову версію своєї ходової вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дебютувала газова версія однієї із найпопулярніших та найдешевших легких вантажівок Tata 407

Цікаво, що ця вантажівка стоїть на конвеєрі вже цілих тридцять п'ять років, і за цей час було випущено понад 1,2 млн штук.

Причому індуси враховують тільки початок запуску виробництва цієї моделі в Індії, а насправді вантажівка набагато старша. Ще в далекому 1954 році ліцензію на вантажівки індуйці придбали у Mercedes-Benz.

В основі моделі 407 лежить ціле сімейство малотоннажників, повною масою 3,5-4,56 тонни, яке стартувало ще на початку 1970-х. Пізніше воно виросло в відоме сімейство Т2.

В Індії ця машина з кабіною, розробленої ще маркою Hanomag, випускалася з 1985 року, неодноразово модернізуючись. Але в основі не змінювалася: проста конструкція, ресорна параболічна підвіска, безнаддувний дизель, потужністю 65-80 к.с. та п'ятиступінчаста механічна коробка передач.

Новітня версія отримала попередній дизельний двигун, доведений до потужності 85 к.с. з максимальним обертовим моментом 285 Нм. Працює він тепер на стислому метані, бак вміщує 180 літрів.

Повна маса вантажівки становить майже п'ять тонн, а довжина вантажної платформи - 4,5 метри. Серед сучасних зручностей водієві доступна магнітола і USB-вихід.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гарантія на одну із найбюджетніших моделей вантажівок у світі становить 300 тисяч кілометрів пробігу або 3 роки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: