Понеділок, 20 вересня 2021 11:46

Представлений унікальний семивісний трубовіз Tatra

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, початково шестивісне шасі Tatra Force було замовлено для монтажу бурової установки, але воно залишилося на заводі, де додали ще одну вісь.

На виробництві довелося думати про те, що робити із позашляховим повнопривідним автомобілем, довжиною 25 метрів.

На допомогу прийшло спецательє IPEX, яке знайшло замовника - велику будівельну компанію, що працює у віддалених регіонах. Шасі викупили, а початковий дизель Caterpillar замінили 410-сильним двигуном Tatra.

Незграбну бічну кабіну опустили нижче, додали ще один міст і електронну систему управління трьома задніми осями від голландського VSE. Також була розроблена і збірна надбудова власною масою 8,5 тонни. Повна ж маса гіганта становить 71 тонну.

Цікаво, що цей одиничний екземпляр - спадкоємець схожих рішень. У програмі самої Татри були шасі з низькою кабіною, хоча й не такі великі. Ще у 1980-х роках німецький дилер, фірма Semex, малими партіями на замовлення виробляла подібні шасі, в основному для установки кранів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вони також отримували додаткові осі, інші агрегати (в основному дизелі Deutz) і спрощену незграбну кабіну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: