Четвер, 12 серпня 2021 10:45

В Україні з’явився новий виробник самоскидів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar, котра займається, зокрема, виробництвом кузовів представила свій перший самоскид на шасі  IVECO Trakker

Оскільки це техніка, що повинна забезпечувати високу продуктивність, перевезення великих об’ємів вантажів, і при цьому гарантувати надійність, для установки бортової самоскидної платформи було вибрано саме шасі IVECO Trakker AD380T41.

Крім продуктивності та надійності, модель IVECO Trakker, яка входить до трійки продажів італійського виробника, завдяки використанню надбудови, виробленої компанією Polycar в Україні, пропонує також і одне з кращих співвідношень «ціна-якість».

З-поміж особливостей шасі варто виділити:

колісна формула 6х4;

колісна база 4200 мм;

блокування міжосьового та міжколісного диференціалів задніх осей;

посилені передня 3-листова підвіска на 9 тонн, а також посилена задня 13-листова напівеліптична підвіска, з навантаженням до 32 тон;

посилений передній та посилені 2 задніх стабілізатори поперечної стійкості;

захист радіатора та піддону двигуна, а також повністю металевий 3-секційний бампер;

шасі адаптовано під роботи з причепом: посилена поперечна рама, встановлено причіпний пристрій Rockinger, а також обладнано електричними та пневматичним роз’ємами.

Постачання шасі IVECO виконала компанія «АМАКО Україна».

Сама ж рухома самоскидна платформа з внутрішніми розмірами 6100х2300х1760 мм (ДхШхВ), має об’єм 24,7 м3 та дає змогу за один раз перевезти до 15 000 кг. Зварена з профільних труб і металевих профілів конструкція має нерухомі передній і бічні борти, тоді як задній борт відкидний.

Для забезпечення виконання вимог правил безпеки при перевезенні вантажів, а також вивантаження та завантаження, в списку обладнання доступні світлотехніка і тентова накидка.

Що стосується технічних характеристик, то нова модифікація, замовлення якої відкрите для клієнтів компанії, являє собою трьохосний самоскид, з колісною формулою 6×4.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, даний автомобіль призначений для транспортування силосу сільськогосподарським підприємством по дорогах з покриттям і по грунтових дорогах, і завдяки такій універсальності, дозволяє власнику вирішувати широкий спектр інших завдань, які пов’язані з перевезенням різних вантажів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: