Середа, 11 серпня 2021 12:40

Вітчизняний виробник представив нову мобільну майстерню для енергетиків на шасі JAC

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» в Київській області виготовили новий бригадний автомобіль.

Вперше цей проект було реалізовано на базі китайського вантажного шасі JAC N56 з дворядною, 6-місцевою кабіною. 7 таких мобільних майстерень будуть використовуватися на робочих об'єктах «Кіровоградобленерго».

Бригадний автомобіль ТК-JAC-АРМ на шасі JAC N56 Double Cab – це мобільна майстерня для енергетиків, призначена для транспортування 6 осіб персоналу та необхідного обладнання та інструментів.

Тут передбачено ізотермічний фургон, зовнішнє покриття якого виконане із оцинкованої сталі з полімерним покриттям. Пасажирський салон знаходиться всередині дворядної кабіни базового шасі. Кількість місць: 5+1 (1 пасажир біля водія, 4 сидіння - ззаду).

Також в конструкції нової мобільної майстерні передбачені суцільнометалеві двостулкові задні двері.

Споряджена маса нової мобільної майстерні Заводу спецтехніки «Техкомплект» становить 2155 кг, а вантажопідйомність шасі – 3445 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут встановлено 6-ступінчасту механічну КПП та дизельний двигун, потужністю 110 кВт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: