П'ятниця, 11 червня 2021 12:08

Вантажівка Scania отримала престижну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вже п'ятий рік поспіль Scania виграє престижний титул Німеччини – «Green Truck».

Цей прес-тест щороку організовують два впливові німецькі галузеві видання. Впродовж багатьох років ці випробування стали чемпіонатом світу з ефективності великовагового транспорту в сегменті магістральних перевезень.

Порівняльний «Green Truck» з прицілом на витрати палива організовують німецькі комерційні журнали «Trucker» та «VerkehrsRundschau». Змагання 2021 року були не менш напруженими, ніж у попередні роки.

Умови від організаторів передбачали загальну вагу автопоїзду 32 тонни і потужність до 430 к.с. Всі вантажівки-учасники мали шини одного бренду (з однаковим рівнем зносу та тиском в шинах). А самі випробування проходили на 360-кілометровому відрізку шляху на півночі від Мюнхена.

Цього року Scania надала для змагань тягач R 410, і він зумів продемонструвати переможний результат.

Середнє споживання палива зафіксували на рівні 23,53 літри на 100 км. Також Scania показала найвищу середню швидкість – 80,60 км/год. Це вагоме досягнення з огляду на те, що ділянки тестової дороги були досить складними і з крутими пагорбами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, випробування суворо контролюються і проводяться на дорогах загального користування з поєднанням автомагістралей та польових доріг. Такі непередбачувані умови, як рух транспорту та погода, компенсуються використанням еталонної вантажівки. 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: