Четвер, 10 червня 2021 10:25

Світова прем’єра: DAF представив вантажівки нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові моделі XF, XG та XG + пропонують високу якість, поліпшену на 10% паливну ефективність, повний набір функцій пасивної та активної безпеки і новий рівень комфорту.

Серійне виробництво вантажівок нового покоління розпочнеться в жовтні 2021 року.

Повідомляється, що DAF - перший виробник, який створив лінійку вантажівок з урахуванням нових європейських норм за масою і габаритами.

Нові вантажівки відрізняються новою конструкцією кабіни з подовженням передньої частини 160 мм, що забезпечує найкращі в галузі аеродинамічні характеристики і безпеку.

DAF XG і XG + створюють новий сегмент ринку преміум-класу і пропонують додаткову довжину кабіни на 330 мм в задній частині, щоб забезпечити простір та комфорт для водія.

У конструкції кабіни використовується легка і високоміцна сталь, а в інтер'єрі широко використовуються матеріали преміум-класу soft touch і шкіра.

По всій вантажівці використовується високоефективне світлодіодне освітлення, при цьому особлива увага приділяється сучасним фарам ближнього і дальнього світла. До них належать, зокрема, фірмові денні ходові вогні.

Нове покоління вантажівок DAF забезпечує підвищення паливної ефективності до 10% і еквівалентне скорочення викидів CO 2.

Це досягнення було реалізовано за рахунок використання обчислювальної гідродинаміки для створення кабіни ідеальної форми з аеродинамічним конусом, яка відрізняється великими радіусами, зігнутим вітровим склом, відмінну герметичність, цифровими камерами замість дзеркал та оптимізованим повітряним потоком двигуна і під кабіною.

Також слід відзначити впровадження нових двигунів PACCAR MX-11 і MX-13, інтелектуальних систем подальшої обробки вихлопних газів, нижчу вагу автомобіля, автоматичну коробку передач TraXon і складні системи допомоги водієві.

Ще одна новинка - система цифрових камер DAF, яка може замінити основне і ширококутні дзеркала заднього виду. Система DAF Corner View забезпечує максимальний огляд області навколо передньої стійки кабіни з боку переднього пасажира.

Внутрішній простір. DAF XG + з об'ємом 12,5 м3 на 14% більший, аніж нинішній еталонний автомобіль DAF XF Super Space Cab. Нова кабіна забезпечує широкий діапазон регулювання сидінь і рульової колонки.

Довжина нового спального місця становить 2220 мм у всіх моделях, а ширина 800 мм по всій довжині у моделей XG і XG +. Для оптимальної підтримки голови, спини і ніг під час відпочинку доступне механічне або електрично регульоване ліжко DAF Relax з окремим верхом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повністю інтегрована система Park Airco доступна в якості опції для XG + для автоматичного охолодження і обігрівання кабіни навіть при вимкненому двигуні.

 

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: