Середа, 09 червня 2021 12:27

Українським аграріям продемонстрували топову модель Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці «Агро-2021» Scania представила три свої нові моделі, серед яких вирізняється Scania 520 S V8 у яскраво-блакитному кольорі.

Відвідувачі виставки мають змогу оглянути модель Scania Silverline G440 XT, зодягнуту у «вишиванку» - оригінальна українська виставкова версія вантажівки.

Також на «Агро-2021» представлений самоскид Scania P280  4x2 – невеличкий, жвавий, в’юнкий – він стане незамінним помічником у будь-якому господарстві дбайливого аграрія.

Однак найбільша увага відвідувачів найбільшої аграрної виставки України була прикута до розкішної топ-моделі – Scania 520 S V8 у яскраво-блакитному кольорі.

Scania V8 - це справжня величина в дизайні преміум-класу. Кожен елемент сидінь, місць для відпочинку, а також місць для зберігання речей був доведений дизайнерами до досконалості. Результат: бездоганний інтер'єр, де домашній затишок поєднується з неймовірною практичністю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при цьому не слід забувати про те, що Scania 520 S V8 створена для найскладніших умов роботи, а оновлена лінійка двигунів V8 вважається одним із еталонів на ринку вантажних машин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: