П'ятниця, 09 квітня 2021 15:49

Kenworth представив нову лінійку капотних вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Kenworth офіційно представила свою нову лінійку капотних вантажівок MD.

Цей діапазон формують нові моделі Kenworth T180 (клас 5), Kenworth T280 (клас 6), Kenworth T380 (клас 7) та Kenworth T480 ( «легкий» клас 8).

Автомобілі призначені для різних застосувань. Це можуть бути шасі під ізотермічні кузова з рефрижератором, комунальні навіски, самоскиди та бетонозмішувачі, евакуатори, пожежні, а також надбудови для інших транспортних завдань.

Для MD виробник пропонує три типи капотів - короткий (2730 мм від бампера до задньої частини кабіни), який використовується для легких вантажівок, середній (2781 мм) для тих же легких автомобілів, але з більш потужними двигунами і повнопривідних версій, а також «похилий »капот для більш важких моделей T380V і T480V.

Під капот можна встановити двигуни Paccar PX-7 (2 021) з потужністю до 325 к. с. і PX-9 (2021) з потужністю до 380 к. с. Також вантажівкам серії MD почнуть пропонувати газовий двигун Cummins Westport L9N з потужністю 320 к. с.

Для моделей Kenworth T180, T280, T380 і T480 стандартною стане нова 8-ступінчаста автоматична коробка передач Paccar TX-8. До речі, понад  90% вантажівок Kenworth MD сьогодні замовляють саме з автоматичними трансмісіями.

Для нових середньотоннажників пропонуються і вдосконалені кабіни. Їх характеризують повністю перероблений інтер'єр, який включає збільшений внутрішній простір, і впровадження технологій, що полегшують керування транспортним засобом.

Лобове скло стало більшим, що покращує видимість майже на 17% в порівнянні з попередниками. Звукоізоляція стала значно кращою, що дозволило знизити внутрішній шум на 50%.

В переробленому інтер'єрі відзначаємо нову приладову панель з 7-дюймовим РК дисплеєм високої чіткості. Вбудована кліматична система забезпечує автоматичний контроль температури.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, очікується, що повноцінне виробництво нової лінійки Kenworth MD розпочнеться з третього кварталу 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: