Понеділок, 22 лютого 2021 13:05

«АрселорМіттал Кривий Ріг» придбав нові самоскиди

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автосамоскиди будуть обслуговувати доменний цех №2 - повезуть матеріали та інші вантажі, необхідні для стабільної роботи дев'ятої доменної печі.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» в рамках реалізації програми по оновленню парку вантажної техніки придбав два самоскиди МАЗ-6501С5. На придбання нової техніки підприємство спрямувало 3,5 мільйона гривень.

Кожен МАЗ може перевозити до 20 тонн вантажу - в основному сипучого. Водночас спецтехніка здатна підняти на борт і більш габаритний вантаж, наприклад, металоконструкції або різне обладнання. Місця для цього вистачає, адже довжина автомобіля складає майже 4,5 метра, а ширина доходить до 2,5 метрів.

Самоскиди мають платформу із заднім розвантаженням, функцію обігріву платформи і підігрівач двигуна. Це дуже зручно в холодну пору року. Техніка маневрена, універсальна, легка в експлуатації.

Кабіна водія обладнана розумною електронікою. Вона дозволяє спостерігати за технічним станом автомобіля, стежити за роботою всіх його систем і процесами. В кабіні водія все передбачено для комфортної роботи: зручне сидіння, система клімат-контролю, надійна шумоізоляція. Максимальна швидкість автомобіля обмежена електронікою до 85 км/год.

Нові МАЗи проходять обкатку в умовах виробництва. У тому числі вони задіяні на транспортуванні запасних частин. Крім цього, автосамоскиди будуть обслуговувати доменний цех №2 - повезуть матеріали та інші вантажі, необхідні для стабільної роботи дев'ятої доменної печі.

В 2020 році підприємство також придбало два самоскиди МАЗ, а також бортовий автомобіль МАЗ, обладнаний вантажною платформою з крано-маніпуляторною установкою. Також до роботи приступив навантажувач Maximal вантажопідйомністю 5 тонн, який призначений для підняття, переміщення, розвантаження-завантаження піддонів за допомогою вил - спеціального навісного обладнання. Його задіюють на розвантаженні піддонів з вогнетривкою цеглою, який застосовується для футерування конвертерів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у гірничому департаменті підприємства експлуатують новий бортовий автомобіль КрАЗ підвищеної прохідності і комбінований дорожній автомобіль МАЗ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: