Середа, 29 січня 2020 17:34

В Україні розпочинаються продажі нової вантажівки FAW

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні оголошено про початок прийому замовлень на новий вантажний автомобіль FAW Tiger V.

FAW Tiger V – це середньотонажний універсальний автомобіль вантажопідйомністю 4,7 тонн з тримісною кабіною. Кабіна має підйомну, відкидну вперед конструкцію, що дає можливість швидкого доступу до двигуна – передає SpecMachinery.com.ua.

Він демонструє економічну ефективність в міських і регіональних перевезеннях. Завдяки оптимальній вантажопідйомності та витратам на експлуатацію даний клас автомобілів буде найбільш затребуваний в агросекторі, комунальному господарстві, дистрибуції та будівництві.

Автомобіль має запас вантажопідйомності, завдяки посиленій конструкції рами, високоміцним провідним осям та колесам діаметром 17,5 дюймів, що дозволяє нести на собі більший тоннаж. Вантажівка комплектується дизельним двигуном Cummins об'ємом 3,8 л. потужністю 143 к.с., паливною системою високого тиску BOSCH та трансмісією ZF. Двигун відрізняється збільшеним робочим ресурсом та низькою витратою палива. Серед інших переваг можна виділити - 6-ступінчасту коробку передач, а також повітряне ручне гальмо і гірське гальмо.

Паливний бак на 130л. зроблений з алюмінію, в ньому передбачені спеціальні захисні кріплення. Зручно розташовані бічні дзеркала, що не залишають для водія «сліпих зон».

Передбачено гідравлічний підйомник кабіни, а кріплення інноваційної чотирьохточкової системи забезпечує м'який рух навіть по поганим дорогам. Виробник приділив увагу якості збірки автомобіля та комфорту водія. У базову комплектацію включені такі опції, як бортовий комп'ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, аудіосистема, круїз-контроль, денні ходові вогні, 2 АКБ, 8-тонний домкрат, люк на даху і спойлер. Таким чином, FAW Tiger V відповідає головним критеріям для покупців - це надійність, економічність та прийнятна ціна (на порядок дешевше аналогів виробництва країн СНД та азіатських виробників).

На шасі FAW Tiger V заплановано виробництво широкої лінії автомобілів з різними типами надбудови фургони різного призначення, самоскиди, комунальна техніка, цистерни та ін.

Офіційний дистриб’ютор FAW в Україні – торгово-сервісна мережа АІС.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: