П'ятниця, 31 січня 2020 18:21

Японські автогіганти спільно розроблятимуть вантажівки на водні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, конкретні моделі, втм, наразі не анонсували.

Honda та Isuzu Motors підписали угоду про спільні дослідження для розробки важких вантажівок з паливними елементами. Співпраця передбачає спільний дворічний період,але конкретні моделі вантажівок компанії не анонсували.

В рамках прес-конференції японські автовиробники заявили, що вони об'єднають досвід Isuzu в розробці великовантажних автомобілів і досвід Honda в розробці систем паливних елементів. Зокрема, Isuzu хоче протестувати в своїх комерційних автомобілях систему приводу паливних елементів Honda, призначену для легкових автомобілів, щоб підготуватися до використання цієї технології в більш широкому спектрі транспортних засобів.

Honda має досвід роботи з паливними елементами, але немає відповідної вантажівки для тестування технології в комерційних автомобілях. Isuzu, з іншого боку, має багато моделей вантажівок, але була зосереджена на дизельних двигунах і не має електричних моделей в арсеналі.

Таке партнерство виглядає логічним, оскільки компанії зможуть доповнити один одній своїми знаннями і дозволить уникнути помилок, щоб не наступати на «граблі» двічі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: