Неділя, 26 квітня 2020 12:56

Японський автогігант представив оновлення популярної вантажівки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, продажі новинки стартують 1 травня.

З 1 травня в Японії почнуть продавати модернізовані тягачі Profia, поліпшення торкнулися двох модифікацій: з пневматичною задньою підвіскою (Profia 2PG-SH1EDGG) і зі звичайною ресорною (Profia 2DG-SS1EKHA). Обидві версії мають кабіну з високим дахом.

Тягачі отримали майже ті ж доопрацювання, що і інші вантажівки Profia в квітні 2019 року. На них встановлена ​​система «hands-free» для голосового управління і розмов по телефону.

Вперше на тягачах Hino з'явиться поліпшена система Driver Monitor II. Вона дозволяє контролювати водія: позу і очі. Якщо він починає засинати або електроніка помітить, що водій втратив концентрацію, то попередить звуковим сигналом. Система відповідає стандарту бортової діагностики J-OBD II, який в Японії буде обов'язковим для вантажних автомобілів з 1 вересня.

Також для всіх модифікацій Hino Profia запропонують систему контролю тиску в шинах. Не уточнюється, чи є вона стандартним обладнанням.

Вартість тягачів Hino Profia на внутрішньому ринку Японії складе 19 695 500 ієн за версію 2PG-SH1EDGG з пневматикою і 22 999 900 ієн за ресорний варіант 2DG-SS1EKHA.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: