Субота, 25 грудня 2021 11:27

FAW презентував флагманський тягач бізнес-класу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія FAW Jiefang презентувала оновлену версію FAW Jiefang J7 «EAGLE», яку автовиробник відніс до далекобійного бізнес-класу.

Слід гадати, що під цим визначення мається на увазі щось дуже привабливе, комфортне, надійне та високотехнологічне.

Зовнішність новинки дійсно відповідає тому, як повинна виглядати модель високого класу. Екстер'єр можна охарактеризувати як модний, стильний та сучасний. Фронтальна панель трохи змінилася, в ній з'явилося більше отворів, що допомагають краще охолоджувати потужні двигуни.

У логотипі вмонтоване світлодіодне освітлення, що допомагає покращити впізнаваність бренду. Під переднім лобовим склом і в середині нижнього бампера ми бачимо бінокулярні камери та радар міліметрової хвилі. Це вказує на те, що цей автомобіль оснащений функцією попередження про виїзд зі смуги руху та функцією попередження зіткнення.

У силовому ланцюзі знаходиться 13-літровий двигун FAW Xichai CA6DM3-56E67 (Євро-6), що розвиває максимальну потужність 560 к. с. та крутний момент 2600 Нм. Мотор агрегатований з 12-ступінчастою автоматизованою коробкою передач FAW 12 AMT.

Також вантажівка обладнана пневматичною підвіскою шасі, 1200-літровим паливним баком, алюмінієвими дисками коліс, оригінальними високоякісними шинами Goodyear моделі 295/80, а також насосами і клапанами, закупленими у міжнародних брендів.

У комплектацію нового флагмана входить комфортабельна модернізована кабіна із внутрішньою висотою 2150 мм. У бізнес-клас версії використовуються стандартні сидіння на пневмопідвісці. На передній стійці кабіни встановлена ​​система визначення стомленості водія.

Всередині кабіни абсолютно нове компонування перегородок і нова колірна гама інтер'єру. Внутрішня функціональність новинки також на рівні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут і кнопка запуску-зупинки двигуна, електронне ручне гальмо, електропривод бічних вікон і дзеркал заднього виду, холодильник, кондиціонер, а також мультимедійна система зі збільшеним РК-дисплеєм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: