П'ятниця, 14 червня 2024 11:42

Scania розробила безшумну вантажівку для військових

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Scania Defence готує цікаву новинку до майбутньої виставки озброєння Eurosatory, яка відбудеться з 17 по 21 червня у Парижі.

На стенді Шведської асоціації оборонної промисловості (SOFF) буде представлена ​​демонстраційна вантажівка Scania R450 колісної формули 4х4. Її особливість – це гібридна трансмісія, яка дозволяє проїхати винятково на електротязі до 60 км.

У цьому режимі машина пересувається практично безшумно, крім того, їзда з вимкненим ДВС ускладнює виявлення за допомогою тепловізора.

Електрична трансмісія також може бути використана як коробка відбору потужності для безшумного живлення кранової установки, лебідки та іншого обладнання. Докладніша інформація про новинку з’явиться після початку роботи Eurosatory 2024.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гібридна вантажівка для військових є черговим підтвердженням провідних позицій Scania в області гнучких модульних рішень, які вже добре себе зарекомендували на автомобілях цивільного сектора.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: